09 Δεκεμβρίου 2015

Η Συναίνεση των "Πρωθυπουργίσκων" της πλάκας...

Καλοκαίρι του 2009, ο τότε Πρωθυπουργός της χώρας, ο κος Κ. Καραμανλής ο Β΄ ζητάει από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κον Γ. Παπανδρέου τη συναίνεσή του για οικονομικά μέτρα για μη ρίξουν το Λαό στα κάτεργα...
Ο ΓΑΠ εκείνη την εποχή ευρισκόταν... στα κάγκελα, ήδη προετοιμαζόταν για τη θέση του προκατόχου του και απάντησε με την ιστορική φράση "Λεφτά Υπάρχουν...", αν και κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είχε άδικο..., λεφτά Υπάρχουν ακόμη και τώρα, το πρόβλημα είναι "Πως Τα Διαχειρίζεσαι...".

Εκλογές έγιναν, ο ΓΑΠ έγινε Πρωθυπουργός, ο καιρός επερνούσε, αλλά λεφτά δεν ευρισκόντουσαν, δηλ. γιοκ! 
Το αποτέλεσμα; Η Χώρα πέρασε στην εποχή των Μνημονίων με την υποθήκευση, όχι μόνο των ασημικών της χώρα, αλλά και των ίδιων... των Ζωών μας!
Και αυτός τότε, Ζητούσε τη συναίνεση του Αντώνη, για να πάνε Μαζί στους Έξω..., αλλά ο Αντώνης Κέρβερος, σαν τον Κόναν, έφτιαξε το Ζάππειο 1, το Ζάππειο 2 για να πάρει και αυτός την καρέκλα του Ηρώδου Αττικού.
Τα αποτελέσματα γνωστά με τα Ζάππεια, Πρωθυπουργός και ο Αντώνης και Μνημόνιο ΙΙ...
Πριν το μνημόνιο ΙΙ, ζητούσε και αυτός τη συναίνεση του Αλέξη, αλλά ο Αλέξης θυμόταν την εφηβεία του που το έπαιζε "επαναστάτης..." σαν πρόεδρος του 15μελούς στο σχολείο του και ήταν συνεχώς στη τσίτα για το Πως να σκίσει το Μνημόνιο...
Τελικά και αυτός Πρωθυπουργός της Ελλαδίτσας, και όχι μόνο δεν το έσκισε..., αλλά Υπέγραψε και τρίτο μνημόνιο!
Το κακό όμως με αυτόν είναι ό,τι επειδή δεν είχε φάει..., ο κόσμος πίστεψε και τη στήριξε την "Ελπίδα της Πρώτης Φοράς... Αριστεράς!

Τώρα Ζητά και Αυτός τη συναίνεση των αρχηγίσκων της πλάκας για το Ασφαλιστικό, ένα Ασφαλιστικό, το οποίο έχει υπογραφεί απ' όλους τους προαναφερόμενους το Καλοκαίρι που μας πέρασε για να Μήν έχουμε... το GREXIT!
Μία επισήμανση δική μου εδώ, ότι για το ασφαλιστικό ό,τι και να συμβεί..., σωτηρία δεν υπάρχει..., απλή αριθμητική είναι και έχει να κάνει με τον ηλικιακά γηρασμένο πληθυσμό!
Τώρα όμως, πάλι... τα ίδια με την αναθεματισμένη δόση!

Και γιατί δε βρίσκεται ένας πολιτικός Αρχηγός να πει την αλήθεια στο Λαό του;
Ποίος τους Ανεβάζει τόσο ψηλά στην ιεραρχία;
Ποιών συμφέροντα Εξυπηρετούν;
Γιατί Βάζουν συνεχώς νέους Φόρους;
Γιατί οι κατέχοντες Δεν Πληρώνουν αναλογικά;
Γιατί ο λαουτζίκος πρέπει κάθε φορά να συναινεί στον κάθε κερατά που μας κυβερνά;

Τελικά, Γιατί ο Λαουτζίκος δεν κατεβαίνει στα κάγκελα με αποτέλεσμα να συναινεί στη Διαφθορά του Σάπιου συστήματος;
Στον τελευταίο μου προβληματισμό, Υπάρχουν πολλοί που απαντάνε ό,τι δεν υπάρχει ένας Ηγέτης για να εμπνεύσει το πλήθος...
Και η απάντησή μου, αν σαν τους άλλους, κουραφέξαλα!

G & M

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...