29 Ιουνίου 2013

"ΚεντροΔεξιά Έπαυλη..."

Με ουδετερότητα, παρακολούθησα τα τελευταία δρώμενα στην πολιτική σκηνή του τόπου μου, άλλωστε χρωματισμένο κομματικό μέλος δεν είμαι πουθενά..., άρα μπορώ να εκφέρω και να γράψω την άποψή μου, ελεύθερα και αβασάνιστα...

Από τον καιρό που μας έλεγαν για τη "Δεξιά πολυκατοικία", όπου η ελληνική δεξιά για πρώτη φορά στα χρονικά είχε διαμελιστεί σε πολλούς ενοίκους, είχα προβλέψει τότε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, βέβαια, μετά τη συμμετοχή του στη συγκυβέρνηση της εποχής, ό,τι ο "χέρι χέρι" δεν υπάρχει, τέλειωσε.
Έγιναν οι εκλογές του 12 και το αποτέλεσμα γνωστό!
Ερχόμαστε τώρα στην τρικομματική, από τότε γράφω ότι ο "Ευρωπαϊστής της Αριστεράς στην Ελλάδα" τέλειωσε...
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις το αναδεικνύουν, φτάνει να βγει και στην κάλπη...
Και ερχόμαστε αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες μου στα τελευταία γεγονότα...
Η "Δεξιά πολυκατοικία" δεν άντεχε τα βάρη του μνημονίου, ο σκελετός σαθρός, οπότε έπρεπε να ανακατασκευαστεί από τα θεμέλια με τσιμεντοενέσεις, βέβαια το σκελετό τον είχε κληρονομήσει από   τη χλιδή της ψευδοκουλτούρας στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ.
Αν τα δημοσιεύματα του διαδικτύου για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ είναι αληθή, το ΠΑΣΟΚ δε θα σβήσει από το χάρτη, θα υπάρχει, πιθανόν να πάει και λίγο καλύτερα...
Και επειδή πρέπει να επιβιώσουν...,ανακατασκεύασαν την πολυκατοικία και τη μετέτρεψαν σε έπαυλη και μάλιστα της ΚεντροΔεξιάς για να συνεχίσουν το πάρτι της χλιδής με τους Ευρωπαίους κατακτητές!!!
Α, πιθανόν, πλέον στην έπαυλη να μετακομίσει και ο Αντρέας, ναι αυτός που διέλυσε τα εργασιακά και την Υγεία στην Ελλάδα.

G & M

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...