22 Δεκεμβρίου 2017

Little Kook

Στο ιστορικό κέντρο, στου Ψυρρή.
Και επειδή είναι περίοδο εορτών, μία βόλτα μαζί με τα παιδιά στο ιστορικό κέντρο είναι επιβεβλημένη... Και με τα παιδιά πρώτα απ' όλα εμείς, Παιδιά...!!!


Άλλωστε, κατά την  ταπεινή μου άποψη, η Αθήνα και γενικότερα το λεκανοπέδιο, είναι από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου, έχει βουνά, θάλασσα, λίμνες, αρχαία, μουσεία, ιστορικές γειτονιές, αλλά δυστυχώς, την παραμερίσαμε και την κάναμε... σαν τη ράτσα μας.


Τη βόλτα αυτές τις μέρες, θα τη ξεκινήσετε από το Θησείο προς Ακρόπολη, στην Αποστόλου Παύλου, στο πίσω στενό από την Απ.Παύλου που συναντιούνται στην αρχή της εισόδου στην Ακρόπολη και περνάει πάνω από το ιστορικά Αναφιώτικα.


Στη συνέχεια, στο δρόμο πλάι από τις γραμμές του ΗΣΑΠ, από το Θησείο προς Μοναστηράκι, στο πεζόδρομο με τα καφέ και τα μεζεδοπωλεία και συνεχίζουμε φτάνοντας στο Μοναστηράκι


για Σύνταγμα μέσω Ερμού με τις στολισμένες βιτρίνες, είτε μπαίνουμε στο Ψυρρή για να βρούμε το παραμυθένιο καφέ Little Kook για μικρούς μεγάλους, και πάντα στολισμένο, όλες τις εποχές του χρόνου...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...