06 Οκτωβρίου 2011

Υπάρχει παντελονάτος Εισαγγελέας;

Από τη μεταπολίτευση και μετά μας έχουν περάσει 7 πανέμορφα τέρατα πρωθυπουργοί... συν δύο της οικουμενικής.

Πολλές φορές έχω διερωτηθεί και όχι μόνο εγώ πιστεύω, αν υπάρχει κάποιος παντελονάτος εισαγγελέας να τους καθίσει στο σκαμνί για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εις βάρος της πατρίδας τους...

Εξηγούμαι :

Στη ζωή υπάρχουν τρία τέρατα και ο τελευταίος εν ενεργεία.

Κ. Μητσοτάκης : επί ημερών νομοθετήθηκε η κινητή τηλεφωνία, με σκανδαλώδη απόφαση απέρριπτε τον Ο.Τ.Ε. να έχει δικό του δίκτυο (απώλεια χιλιάδων εκατομμυρίων δρχ, τότε) και επέτρεπε μόνο σε δύο εταιρείες Panafon & Telestet να πάρουν άδεια κινητής τηλεφωνίας (από πίσω τους ήταν δύο οικογένειες...).
Δεύτερον ατόπημά του το θέμα των Σκοπίων, οι Ελληνοαμερικανοί είχαν κάνει ό,τι μπορούσαν με Κλίντον στην Προεδρία και αυτός τους άφησε σύξυλους...

Κ. Σημίτης : Ο Γερμανός είχε το δικό του Γερμανό στο Ελλάντα, έπαιξε τα λεφτά του κοσμάκη στο χρηματιστήριο, θα μου πείτε ας πρόσεχαν..., μεγάλη κουβέντα μη σταθούμε τώρα σ' αυτό, γιγαντώθηκε η SIEMENS επί ημερών του, στη συνέχεια έπαιξε τ' αποθεματικά των ταμείων στο χρηματιστήριο, GOLDEN SACHS και την τελευταία Κυριακή έχει το θράσος να κάνει και διάβημα μέσω κυριακάτικης λόμπι-εφημερίδας πώς να βγούμε από την κρίση. Τι λες ρε ξεγάνωτε που θα 'λεγε και ο συγχωρεμένος ο Βαγγέλης.

Κ. Καραμανλής : Σου 'δινε την ιδέα ότι είναι ένας από εσένα, διότι έτρωγε το σουβλάκι με το χέρι του. Δυστυχώς απογοήτευση!!! Ομόλογα, κουμπαριές, βαρόνοι, δεν είχε τα κότσια να κάτσει τον προηγούμενο στο σκαμνί για το Χρηματιστήριο, έκανε μαγκιές μεν με το Πούτιν (με την καλή έννοια το αναφέρω), αλλά βρε ξεγάνωτε η Ελλάδα βούλιαζε... και δεν το έφερες να σου δώσει ένα δανειάκι και να γράψεις ιστορία, αλλά άφησες την πατρίδα σου να γκρεμίζεται και συ να ξημεροβραδιάζεσαι πλέον στα Παρίσια και Μέτσοβα!!!
Δυστυχώς και συ για Εσχάτη Προδοσία, αν ήσουν καθαρός, θα 'βγαινες και θα μίλαγες...

Γ. Παπανδρέου ή ΓΑΠ ή Τζέφρι : Ό,τι και να πούμε λίγο, είχες οργανωμένο σχέδιο να εξολοθρεύσεις έναν λαό που σε πίστεψε... λεφτά υπάρχουν... και βέβαια για σένα υπάρχουν και τις παρέες σου!!!
Δεν τα φάγαμε μαζί... και όμως πεινάω!!! Γιατί; Αν φύγεις, θα φύγεις βράδυ και δε θα ξαναεπιστρέψεις... Στον Αγύριστο!!!

Επτωχεύσαμεν και όμως...
Γιατί ρε παιδιά να μην υπάρχει στις ημέρες μας ένας Τερτσέτης και Πολυζωίδης ; Τόσο ακριβά είναι στις ημέρες μας τα παντελόνια; Δεν είναι Έλληνες, δεν έχουν παιδιά; Δεν ξέρω τι άλλο να πω...

Καλή Λευτεριά!!!





1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...