22 Μαρτίου 2014

13 χρόνια..., "ένας μεγάλος έρωτας!"

13, ίσως και συμβολικό το νούμερο για το συγκεκριμένο αθλητικό σωματείο...που διεκόπη αυτή η σχέση, αλλά πλέον, είναι διαχρονική!

Συγχωρέστε με, αν χρωματίζω ολίγον το ιστολόγιό μας, αλλά πρόκειται για έναν άνθρωπο - μύθο που έχει προσφέρει πολλά σε κάποιους, αλλά έχει πάρει και πολλά...
Όπως είναι και η πρώτη φορά που κάνουμε κάποια μνεία εδώ μέσα σε κάποιο πρόσωπο, αλλά όπως προανέφερα πρόκειται πλέον... για "μύθο", αλλά και ζωντανό θρύλο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που άλλαξε το "ρειν" ενός ολόκληρου συλλόγου!
Η βραδυά αυτή θα μείνει ανεξίτηλη στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού και δυστυχώς έκλαψαν και τα τσιμέντα του περιβάλλοντος χώρου, όπως το περίμενα...

Νομίζω, άλλα σχόλια, πλέον περιττά και ας μιλήσουν τα βιντεάκια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο...





Βέβαια, για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω υπήρχε και συνταγή : Διοίκηση - Τεχνικό επιτελείο - Αθλητές και κόσμος με διακριτούς ρόλους ο κάθε παράγων.

Τελειώνοντας, θα σταθώ για μία ακόμη στο μεγαλείο της ψυχής αυτού του ανθρώπου...
Φεύγοντας από το ΟΑΚΑ, ο κόουτς σημείωσε, είμαι πολύ ευτυχισμένος που σήμερα στο γήπεδο βρέθηκαν τα παιδιά μου για να δουν τι έχω πετύχει... Νομίζω, λέει... πολλά αυτή η φράση!

Εγώ να σημειώσω ότι με την πολύ δουλειά και αυτός ο άνθρωπος το τονίζει κάθε μέρα, μπορείς να πας ψηλά...και πρέπει να αποτελεί πρότυπο για το κάθε παιδί!

4 σχόλια :

  1. Δύο συμπεράσματα και αρνητικά για την κάθε πλευρά :
    Αν και σ' ένα διαζύγιο πάντα φταίνε και οι δύο πλευρές...

    α. Βλέποντας την παράφορη αγάπη του κόσμου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, για τη Διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟ ήταν μία μεγάλη ήττα, αν και η αγάπη του κόσμου για την οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι τεράστια..., διότι δείχνει ότι κάπου σφάλλαμε...

    β. Για τον προπονητή ZELICO, ό,τι ομάδες φτιάχνονται και χωρίς πολλά χρήματα, αρκεί να βρεις φιλόδοξους αθλητές...
    Το έδειξε η πορεία της συγκεκριμένης ομάδας τα δύο αυτά χρόνια, όπου διαλύθηκε και ξαναφτιάχτηκε από την αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο ο πιο μπασκετικος λαος της ευρωπης ξερει να δημιουργει τετοια ατμοσφαιρα και να τιμα αυτους που εχουν τιμησει το συλογο οπως τον Ζοτς τον Μποντιρογκα τον Σαρας τον Μπατιστ και τοσους αλλους ,αλλα και να κατακρινει αυτους που προδωσαν την ομαδα,οπως οικονομου,σπανουλης,περπερογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου η στάση του καθενός ατόμου μέσα στην κοινωνία είναι η προσφορά - ζήτηση...και αποφασίζει...
      Απλά, θα σταθώ στο πρώτο όνομα που αναφέρεις : Φράγκι και Νικολάκης ήρθαν την ίδια μέρα στο σύλλογο. Πού βρίσκεται ο πρώτος και πού ο άλλος;
      Όλα θέμα κοινού νου...

      Διαγραφή
  3. Ετσι ακριβως.Μονοι μας καθοριζουμε τη μοιρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...