08 Σεπτεμβρίου 2011

Αντρίκο, σσσ, και συ Δημόσιος Υπάλληλος ήσουν...

Πολύ ντόρος χθες και σήμερα στα κανάλια και στα ερτζιανά για το πόσο χρήσιμοι είναι οι υπεράριθμοι Δημόσιοι Υπάλληλοι στην Ελληνική κοινωνία κατά τα λεγόμενα του υπουργού Εργασίας, συγνώμη, Υγείας πλέον, ίσως έχω ακόμη στο μυαλό μου την προηγούμενη επιτυχημένη του θητεία...
Τους κατονόμασε άχρηστους...

Και αυτός κρατικός λειτουργός δεν είναι; Άρα Δημόσιος Υπάλληλος και ότι συνεπάγεται αυτό για εμάς τους υπόλοιπους στην κοινωνία.
Πριν γίνει βολευτής, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο δεν ήταν; Δηλ. δημόσιος υπάλληλος και μάλιστα με τις λιγότερες ώρες εργασίες στον εργασιακό χώρο του και περισσότερες ημέρες ξεκούρασης το χρόνο και καλά έκανε...
Να επισημάνω κάτι για να μην παρεξηγηθώ, αν και αυτές τις απόψεις τις υιοθετούν και άλλοι πολίτες της άμοιρης αυτής χώρας. Λίγες ώρες στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά στο σπίτι του σίγουρα εργάζεται 2-3 ώρες για να προετοιμάσει την επόμενη ημέρα του και να μάθει γράμματα τα παιδιά μας.
Αυτά για το δάσκαλο και τον καθηγητή του σχολείου της γειτονιάς...
Για τον καθηγητή του Πανεπιστημίου και μάλιστα των τμημάτων της Νομικής, οι ώρες μπροστά στα έδρανα είναι λίγες..., ακόμη και σε σύγκριση με τους συναδέλφους του στο Πολυτεχνείο, την Ιατρική και την Πληροφορική, όπου στους προαναφερόμενους τομείς υπάρχει και το αντικείμενο της έρευνας.
Οπότε φίλοι μου, μπορεί ένας Δημόσιος Λειτουργός να ομιλεί τόσο απαξιωτικά για τους συναδέλφους του στον ίδιο χώρο;
Μάλιστα, δε, και το βουλευτικό του αξίωμα να χάσει κάποια στιγμή, πάλι στο Πανεπιστήμιο θα γυρίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...