07 Σεπτεμβρίου 2011

Ράλι το Χρηματιστήριο σήμερα... Τυχαίο;

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Μετά από 10 ημέρες περίπου, (από την προηγούμενη Δευτέρα 29/8/2011 με το γάμο ALPHA-EUROBANK) οι μετοχές άρχισαν να τρέχουν τρελλά προς τα επάνω.
Τί άλλαξε φίλοι μου, σήμερα; Ήρθε, μήπως, η ευημερία της ελληνικής κοινωνίας;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ!!!
Ήταν τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Απλά τα νέα αντικοινωνικά μέτρα με τη μορφή καταιγίδας και αυτά που σχετίζονται με τις επιχειρησιακές συμβάσεις...
Αν δούμε ποιοι είναι οι παίκτες του Χρηματιστηρίου, θα καταλάβετε φίλοι μου, γιατί σήμερα συνέβη αυτή η αύξηση. Παίκτες του Χρηματιστηρίου είναι τ' αφεντικά της κάθε εισηγμένης εταιρείας με τα Διοικητικά τους Συμβούλια, ορισμένα μεγαλοστελέχη τους, τραπεζίτες, κάποιοι επιφανείς συμπολίτες μας και μία μικρή πλειοψηφία πολιτών που έχει ξεχασμένες μετοχές στο κομοδίνο με την προσδοκία ότι κάποια στιγμή θα τους αποδώσει (στατιστικά μία φορά κάθε 10-15 χρόνια)...
Οπότε ακούγοντας σήμερα από κυβερνητικά στελέχη για τις μειώσεις μισθών που έρχονται έτριβαν τα χέρια τους, οπότε είπαν να βγουν παγανιά και να παίξουν στο Χρηματιστήριο...

Ένα είναι το σίγουρο, ό,τι μαζί μας θα πεθάνουν και αυτοί..., διότι λίγες είναι οι ελληνικές εταιρείες που έχουν ως κύρια δραστηριότητα τις εξαγωγές.
Και καλά θα κάνουν όλοι οι ειδήμονες να κάτσουν κάτω και να σκεφτούν με σύνεση και ωριμότητα, διότι πλέον η αποσταθεροποίηση της ελληνικής κοινωνίας θα ξεκινήσει άμεσα, η οποία θα είναι ένα τσουνάμι που θα συμπαρασύρει πολλούς μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...